Gister heb ik helaas te horen gekregen dat er meer bot uitzaaiingen zijn. Mijn nek en rug is bestraald en daar heb ik weinig tot geen last meer van, helaas zit het nu in mijn borst en sleutelbeen en beginnen mijn ribben en heup pijn te doen.

Vandaag heb ik Sebastiaan en Paul op bezoek gehad, twee vriendelijke mannen die samen werken bij het expertisecentrum euthanasie. Omdat ik euthanasie als optie achter de hand wil hebben ben ik gestart met dit traject waarvan deze afspraak een kennismaking was. Wij hebben ruim een uur rustig en toch zeer prettig met elkaar gesproken. We hebben ons voorgesteld aan elkaar en ik heb mijn motivatie uitgelegd waarom ik contact heb gezocht met het expertisecentrum euthanasie.

Over drie weken vind er weer een gesprek plaats en gaan we dieper in op het psychologische gedeelte.
In de tussentijd werk ik aan kort verhaal rond om het verloop van mijn leven, van af geboorte tot nu.
Dit omdat het dan voor het volledige team makkelijker is een beeld te vormen bij mij als persoon aangezien niet iedereen op afspraak kan komen.

Schrijf een reactie