Wat een dag, op zoek naar een titel maar simpeler als gewoon mens zijn kon ik het niet vinden.

Gister contact gehad met mijn behandeld arts, weer meer bot uitzaaingen. Blijkbaar waren ze al bekend maar ze zijn niet specifiek benoemd. Bijde heupen zijn aangetast, mijn ribben, meerdere wervels, er blijven maar weinig botten over waar geen kanker in zit.

Gister zou ik beginnen met chemo tabletten, Everolimus. Toch nog even een avondje met een lekker wijntje en twijfels of ik uberhaubt wel wil beginnen aan deze tabletten. Afgelopen weken is mijn leven echt een achtbaan. Ik ben inmiddels al meer dan een jaar aan het vechten om mijn dochter te kunnen zien en om een ouderschapsplan van de grond te krijgen. Nu juist in deze tijd ik heel erg verlang naar samen zijn met mijn prinsesje word er van uit de andere partij moeilijk gedaan. Inmiddels weer bezig met een rechtzaak om vaker met mn kleine meid te kunnen zijn. Allemaal extra stress en prikkels waar ik niet op zit te wachten.

Vanmiddag begonnen met het vast leggen van mijn uitvaartwensen. Een dag vol emoties en stress. Angst om een dierbaar persoon te verliezen, verlangen om samen te zijn met mn dochter. Rondjez gereden in de auto en emoties even laten varen. Twijfels tot hoe ver ik zou moeten gaan en wat het me allemaal gaat opleveren.

Terug komend op het gewoon mens zijn, ik voel mij belemmerd. Mijn hoofd wil maar mijn lijf werkt niet mee. De gedachten dat ik mijn dochter niet ga zie opgroeien breekt me. Angst over haar toekomst omdat ik weinig vertrouwen heb. Emoties overrompelen me, negatieve gedachtes overspoelen het positieve wat ik nog in me had. Ik ben moe, ik heb pijn maar wil leven. Ik wil genieten, maar mede door alles wat er speelt word het met de dag moeilijker.

Volgende week maandag staat er een MRI scan gepland voor mijn heup om te kijken of deze bestraald kan worden. Zonder morfine begin ik te hinken en ook begint de gewenning van morfine op te treden. Momenteel doe ik onderzoek naar een behandeling met thc olie en alle andere stoffen die de wonderbaarlijke wiet plant te bieden heeft, hier over binnekort meer.

Leef, heb lief en geniet.

Schrijf een reactie