Gister heb ik mijn prachtige dochter van school gehaald, ze kwam aangerend met 2 tekeningen en riep heel enthousiast “deze heb ik voor jou gemaakt papa”. Nog even met de juffrouw staan kletsen over hoe het gaat met haar op de peuterspeelzaal en dat het haar ter oren is gekomen dat ik ziek ben. Hailey Jade doet het super, ze is leergierig en speelt goed samen met de andere kinderen, kortom ik ben weer apen trots.

Samen in de auto zijn we gaan overleggen wat we gaan doen, ik merkte aan Hailey dat ze lichtvermoeid was en ben rustiger gaan rijden. Onderweg viel ze in slaap, school was natuurlijk weer druk en ze gaf aan slecht geslapen en gegeten te hebben. Om haar te verassen ben ik naar Paul van Zeeland gereden omdat ze in het verleden al eens heeft aangegeven ook een ring te willen. Ze heeft al een prachtige ketting en armband van mij, een ring maakt dit natuurlijk helemaal compleet.

Aangekomen bij Paul van Zeeland begon ze langzaam wakker te worden en vertelde ik haar waar we waren en wat we gingen doen. Hailey sprong uit haar kinderstoel, trok de deur los en liep hand in hand huppelend met mij naar de ingang van de juwelier. Ik was natuurlijk vergeten dat alles alleen maar op afspraak open is dus kleine teleurstelling wij staan voor een dichte deur. Toch een beetje brutaal kloppen we aan waarna een vriendelijke man de deur opent en ons verteld dat ze eventueel een uitzondering zouden kunnen maken als ik nu direct het telefoonnummer van de zaak zou bellen. Ik bel en gelukkig ze hadden nog een plekje vrij.

De prachtige eenhoorn ring van Hailey Jade.

Hailey vol verwondering elke vitrine vol prachtige sieraden langs waarna de verkoopster ons mee nam naar het gedeelte met ringen en armbandjes in haar maat. Hailey’s ogen vielen gelijk op een ringetje met een eenhoorn er op en na het passen was ze gelijk verkocht. Omdat we sinds kort zijn begonnen met leren klok kijken mocht ze van mij ook een horloge uitzoeken. Na dat alles als cadeau was verpakt zijn we richting huis gegaan.

Thuis heeft ze alles opgemaakt en moest het natuurlijk direct om, we zijn daarna een dutje gaan doen omdat we avonds hadden afgesproken om bij kennissen een hapje te gaan eten. Ook hier hebben wij het super naar ons zin gehad, Hailey heeft lekker gespeelt met hun 2 zoontjes en is bij thuiskomst heerlijk in slaap gevallen. Nachts heb ik haar wakker gemaakt om te plassen waarna ze lekker bij mij in bed is gekropen en wij samen verder zijn gaan slapen.

Vandaag zijn wij lekker bij opa en oma geweest waar we gezellig met z’n allen gegeten hebben. Na het eten zijn we naar huis gegaan en kort daarna is Hailey Jade opgehaald door haar moeder.

Wij hebben weer super genoten van elkaar.

1 Comment

Schrijf een reactie