Het is nu inmiddels even geleden sinds mijn laatste post.
Sinds mijn laatste post is er een hoop gebeurt, ben ik druk geweest met een hoop regelen en gestart met anti kanker medicatie genaamd Everolimus.

Even terug naar 9 maar ’21, deze dag twijfelde ik nog heel erg om te beginnen met de chemo.
De eventuele bijwerkingen zijn niet te min en dit heeft mij sterk doen twijfelen. Toch heb ik avonds besloten om wel de starten, de huidige dosering is dagelijks 5mg. Tot op moment van schrijven heb ik nauwelijks tot geen bijwerkingen en is voor mijn gevoel mijn energie, lust en kwaliteit van het leven verbetert. Nu vandaag valt het mij wel op dat mijn huid wat droger word, wat een bijwerking is. Maar hé als dat het is waar maak ik me dan druk om.

Ik heb vandaag mijn prachtige dochter weer van school gehaald, bij thuiskomst samen lekker een middagdutje gedaan tot dat oma Marjolein even kwam oppassen zodat ik zelf naar de notaris kon gaan om een testament en levenstestament te laten opstellen. Dit bij thuiskomst nog even na besproken met mama en daarna samen met Hailey Jade begonnen met koken. Ik ben zo trots als een pauw, ze heeft zelfstandig alles gesneden en in de pannen gedaan en samen met mij de tafelgedekt. Wat voelt het goed voor mij om dit mee te kunnen geven aan haar.

In mijn vorige bericht heb ik aangegeven dat er rond om mijn dochter nog al veel speelt, inmiddels verloopt het contact met advocaat en rechtbank voorspoedig en hoop ik snel meer samen te kunnen zijn met Hailey. Het verlangen om gewoon een vader te zijn speelt al ruim een jaar en vooral nu is dit iets wat mij veel rust en voldoening geeft en zou geven. Samen ontbijten, fruit klaarmaken voor school. Als ouder zijnde kun je je zelf wel inbeelden hoe fijn de kleine dingen eigenlijk allemaal zijn en terwijl je dit leest besef ook even bij je zelf hoe fijn het is dat het allemaal kan. Ook al is het soms vermoeiend of een sleur om weer die boterham te smeren of weer vroeg het bed uit te moeten om de kinderen naar school te brengen. Dit is waardevol en het doel van het leven wat ieder mens gegund is.

Afgelopen maandag heb ik een MRI scan gehad in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis voor mijn bekken. Ik heb uitzaaiingen aan beide kanten waarvan een kant mij hindert, hier voor heb ik vandaag te horen gekregen na aanleiding van de scan het mogelijk is om te bestralen. Dit zal begin volgende week plaats gaan vinden en kijk er naar uit om ook van dat pijntje af te zijn.

Al met al een hoop gebeurt, een hoop geregeld en vooral een hoofd vol gedachten.
Afgelopen week gesprek gehad met rauw therapeut, dit was erg prettig en meerdere gesprekken zullen volgen.


Even iets anders, ik ben door mijn ziekte in contact gekomen met een persoon die mensen behandeld doormiddel van pure thc pasta, cbd olie en al het andere wat van deze prachtige helende plant af komt in combinatie met vitamines en kruiden die van zichzelf een antikankerwerking bezitten. Ik en mijn familie hebben onderzoek gedaan hierna en zijn tot een positieve conclusie gekomen en willen dit traject aangaan.
Helaas is het zo dat de farmaceutische wereld hier niks van wil weten en de onderzoeken nog niet zo vergevorderd zijn dat deze behandelingen worden vergoed door een zorgverzekeraar.

Ik ga hier van de week een uitgebreide blog over schrijven maar al wel aanstalten maken om de benodigde middelen in huis te halen. Hier zit een kosten post aan verbonden die dus niet word vergoed. Sinds kort heb ik een doneer pagina aangemaakt op mijn website en zal er snel van uit mijn familie een inzamelingsactie gehouden gaan worden onterendere voor deze behandeling. Van uit mijzelf uiteraard ook voor de uitvaart, bijkomende medisch kosten en het maken van herinneringen met mijn dochter en familie.

Mocht je bij willen dragen aan deze behandeling of willen doneren voor een ander doeleinde bekijk dan eens mijn doneer pagina. Nader bericht zal volgen. Voor de mensen die al een donatie gedaan hebben of dit overwegen om te doen, ik dank jullie van uit het diepste van mijn hart.

1 Comment

  1. Lieverd, ik vind het indrukwekkend hoe je omgaat met alles…het houd mij veel bezig hoe en wat nu belangrijk is in het leven. Heb gisteren genoten van je lieve dochter Hailey. Het is genieten om haar te horen kwebbelen.De eigenwijze dondersteen. Denk aan je morgen🍀

Schrijf een reactie